KAPSEJLADS
kapsejlads
sejlads2
præmier

• Du har din egen båd - eller ønsker at sejle med som gast

• Aktivitetstillæg for kapsejlads efter sommerpausen 2020 er 200 kr/båd
    Voksne 600 kr.

Hou Sejlklub følger Kapsejladsreglerne:

Hvis du har spørgsmål vedr. kapsejlads kan du skrive til Svend Erik Nielsen på:

kapsejlads@housejlklub.dk

Hvis du har spørgsmål til Tunø Rundt komiteen, skriv til Lars Stachelhaus eller Johnny Christensen på:

tunoe_rundt@housejlklub.dk

Onsdagssejlads i Hou Sejlklub

Venskabelig kapsejlads for alle sejlglade

Kapsejlads handler om at komme ud at sejle sammen med andre og få prøvet sig selv og sin båd af på det niveau, man nu befinder sig på.

Når det er sagt, går vi selvfølgelig også op i, hvem der kommer først over målstregen og alle sejladser slutter med hygge i klubhuset, hvor aftenens sejlads diskuteres ivrigt over en mad og en øl/vand/kop kaffe. Du er altid velkommen til at kigge forbi.

Optimering af sejlads

Som kapsejler får du en rigtig god mulighed for at lære at trimme din båd og optimere din sejlads. Selvom du er nybegynder på kapsejladsbanen, vil du med tiden lære at vælge den rigtige sejlføring og trimme båden under de forskellige vejrforhold. De erfaringer, du gør dig på kapsejladsbanerne, vil derfor komme dig til nytte, når du skal på sejlerferie eller på weekendtur med familie eller venner.

For begyndere og øvede

Vores kapsejladsbaner og løbsopdeling giver plads til både nybegyndere og øvede sejlere og man bestemmer selv, om man vil sejle med eller uden spiler. I det spilerfri løb kan der sejles efter almindelige søvejsregler. Det betyder, at du som nybegynder kan melde dig til et løb, hvor der sejles efter de almindelige søvejsregler, og koncentrere dig om de grundlæggende sejlteknikker. Du kan skifte til sejlads efter kapsejladsregler, når du er klar til det.

Deltag som skipper eller som gast

Du kan deltage i kapsejladsen som skipper med din egen båd eller som gast på en anden båd. Vi sejler med handicapregler (TA), så der er ingen begrænsninger m.h.t. hvilke sejlbåde der kan deltage – vi tilstræber at placere din båd i en startgruppe, der er passende for den bådtype.

Har du lyst til at være gast i en anden båd, kan du kontakte et medlem af kapsejladsudvalget.

Se kontaktoplysninger.

AFSLUTNING

Sæsonens sidste sejlads er

Lørdag d. 26 september

Første start er kl. 13.10.

Efter sejladsen er der præmie-overrækkelse, hvor klubben giver moleøl og en bid brød.

Det hele foregår på terrassen ved klubhuset.

VEL MØDT

TUNØ RUNDT