WINDSURFING
Vandleg3
Veninder

• Du er 12 år og kan svømme

• Du medbringer selv våddragt, vådsko, og svømmevest

Voksne 600 kr.
  • Aktivitetsgebyr årligt (brug af udstyr og undervisning): Seniorer 500 kr.

Det er Michael Bang, der stårfor Surf & Sup.

Du er velkommende til at kontakte ham for spørgsmål:

Send email - klik her

Windsurfing i Hou Sejlklub

Teoretisk og praktisk undervisning

Du bliver undervist i teoretisk som praktisk windsurfing og lærer alt det basale indenfor windsurfing. Du får adgang til moderne surf-udstyr.

Ideelt for surf-træning er vindstyrker fra 4-8 m/s. Hvis vejret ikke tillader windsurf, træner vi i stedet tørtræning, teori eller noget helt andet.

Vi aflyser kun træningen, hvis trænerne er forhindret i at møde op.
Er vi nødt til at aflyse en træningsaften, får du besked gennem klubbens facebook-gruppe.

Vi har også mulighed for at træne Stand Up Paddling, hvis der ikke er vind til windsurf.

Tilmeld dig til windsurfing via formularen herunder:

Jeg ønsker at blive medlem af Hou sejlklub
Jeg er allerede medlem af Hou sejlklub
Min husstand er medlem af Hou sejlklub

Jeg betaler på Mobile Pay 269551
Jeg overfører beløbet til bankkonto: 1944 - 9445 714 960

TRÆNING SURF & SUP

I 2020 starter træningen den 28. maj.

PRAKTISK INFO

Det er vigtigt, at du møder til tiden, da alle i fællesskab pakker surf-traileren ved containerne og kører den over til molen, hvorfra vi surfer.

Vi har indgået samarbejde med HMI (Hou Maritime Idrætsefterskole) om at dele udstyr. Da HMI også har træning torsdage, kan vi nogle dage overtage udstyret direkte fra dem ved molen.

Hvis ikke du møder til tiden, skal du selv hente det udstyr, du skal bruge i containeren – eller kontakte trænerne inden træning.

Vi har altid en redningsbåd i vandet, og Hou Sejlklubs ledende instruktører er uddannet hos Dansk Sejlunion i at varetage instruktion af begyndere og letterede øvede i windsurfing og Stand Up Paddle på klubniveau.

Hou Sejlklub, Hou Havn
Strandgade 13,