STAND UP PADDLE
Veninder
SUP

• Du er 12 år og kan svømme

• Du medbringer selv våddragt, vådsko, og svømmevest

voksne 600 kr.
  • Aktivitetsgebyr årligt (brug af udstyr og undervisning):    Voksne 500 kr.

Det er Michael Bang, der står for Surf & Sup.

Du er velkommende til at kontakte ham for spørgsmål:

Send email - klik her

Stand Up Paddle

Hvis du har lyst til at Stand Up Paddle (SUP) i Hou, skal du som en start deltage i vores introforløb, hvor du vil blive introduceret til følgende:

• Udstyr og håndteringen heraf
  • Padle teknikker
  • Fra land til vand
  • Færden på havnen og på åbent vand
  • Sikkerhed

Når du har gennemgået denne intro, bliver du frigivet til at tage ud på egen hånd på klubaftener i tidsrummet 17-19, mens der er windsurfere og redningsbåd på vandet. Der er fælles start og afslutning med windsurferne, hvor der bliver aftalt rammerne for dagens træning.

Vi kan ikke garantere, at der er en SUP-instruktør med på vandet til hver klubaften, ligesom vi kan forudsige, at det til nogen klubaftner vil blæse for meget til, at det er forsvarligt at tage ud. På et tidspunkt håber vi på at kunne tilbyde SUP på andre dage også. Klubben råder over 6 airsups, så vi har 6 pladser på holdet.

Tilmeld dig til Stand Up Paddle via formularen herunder:

Jeg ønsker at blive medlem af Hou sejlklub
Min husstand er allerede medlem af Hou sejlklug

Jeg betaler via Mobile Pay 269551
Jeg overfører beløbet til bankkonto: 1944 - 9445 714 960

TRÆNING SURF & SUP

Vi starter træningen torsdag den 28. maj - vandet er lige koldt nok pt.

PRAKTISK INFO

Det er vigtigt, at du møder til tiden, da alle i fællesskab pakker surf-traileren ved containerne og kører den over til molen, hvorfra vi surfer.

Vi har indgået samarbejde med HMI (Hou Maritime Idrætsefterskole) om at dele udstyr. Da HMI også har træning torsdage, kan vi nogle dage overtage udstyret direkte fra dem ved molen.

Hvis ikke du møder til tiden, skal du selv hente det udstyr, du skal bruge i containeren – eller kontakte trænerne inden træning.

Vi har altid en redningsbåd i vandet, og Hou Sejlklubs ledende instruktører er uddannet hos Dansk Sejlunion i at varetage instruktion af begyndere og letterede øvede i windsurfing og Stand Up Paddle på klubniveau.

Hou Sejlklub, Hou Havn
Strandgade 13,