• Du er 12 år og kan svømme

• Du medbringer selv våddragt, vådsko, og svømmevest

Voksne 600 kr.
  • Aktivitetsgebyr årligt (brug af udstyr og undervisning): 600 kr.

Det er Michael Bang, der står for windsurfing.

Du er velkommende til at kontakte ham:

surf@housejlklub.dk

Windsurfing i Hou Sejlklub

Windsurfing er et tilbud til dig, der er over 12 år, som gerne nemt og sikkert vil i gang med windsurfing og for dig, som er øvet og gerne vil træne og have det sjovt i fællesskab med andre. Det kan også være, at du har surfet for mange år siden og gerne vil i gang igen.

Motoren bag windsurfingen i Hou Sejlklub er dig, mig og alle medlemmerne. Alt afvikles på frivillig basis, så derfor er vi sammen om at holde orden, pakke grej og sætte det på plads igen.

Vi forventer, at forældre til mindre børn også giver en hånd med at tage udstyr frem og sætte det på plads igen. Er du i tvivl om, hvordan du kan hjælpe, så spørg en af trænerne.

STAND UP PADDLE

Vi arbejder på at arrangere et intro-forløb i Stand Up Paddling.

• Udstyr og håndteringen heraf
  • Padle teknikker
  • Fra land til vand
  • Færden på havnen og på åbent vand
  • Sikkerhed

Hvis det er noget du kunne være interesseret i, så skriv til
formand@housejlklub.dk

WINDSURFING

Du bliver undervist i teoretisk som praktisk windsurfing og lærer alt det basale indenfor windsurfing. Du får adgang til moderne surf-udstyr.

LÆS mere - klik her

TRÆNING SURF 2022

Ingen hold fra 1. august pga. manglende tilslutning

Hvis du er interesseret i at surfe og måske selv være instruktør eller kender en der kan, så skriv til

formand@housejlklub.dk

Så finder vi ud af noget :-)

Vi har altid en redningsbåd i vandet, og Hou Sejlklubs ledende instruktører er uddannet hos Dansk Sejlunion i at varetage instruktion af begyndere og letterede øvede i windsurfing og Stand Up Paddle på klubniveau.

surf.sup.aftenhygge
Veninder